Şubat 2014 arşivleri

Yazının yazıldığı tarih Tarih: 28 Şubat 2014  Yazının ait olduğu kategori Bölüm: Notlarım  Yazının okunma sayısı Okunma: 4.162 views  Yazıya yapılan toplam yorum Yok.

zengin-koca-bulmanin-yollariDünyanın en büyük finans şirketlerinden J.P. Morgan’ın CEO’su James Dimon tarafından zengin koca avcısı kıza verildiği söylenen cevap ;

SORU:

Zengin bir adamla evlenebilmek için ne yapmalıyım ?

devamını oku
 
Yazının yazıldığı tarih Tarih: 16 Şubat 2014  Yazının ait olduğu kategori Bölüm: Güvenlik, Teknoloji, Web  Yazının okunma sayısı Okunma: 108.509 views  Yazıya yapılan toplam yorum 31 yorum

800px-RaspberryPi

Merhaba…

Eğer bir test sunucusu yapmak istiyor ve demolarınızı oradan yayınlamak istiyorsanız Raspberry Pi bunun için en uygun ve en ideal donanımdır..

Öncelikle bilmeyenler için bahsedeyim Raspberry Pi ucuz, mini bir bilgisayardır. SD kart ile verilerinizi depolar, üzerinde bulunan 2 usb, 1 ethernet girişi ve hdmi çıkışı ile küçük ama işlevi çok büyük bir donanımdır.

Raspberry Pi ‘yi daha detaylı incelemek isteyenler Buraya bakabilir..

Neyse.. Biz kuruluma geri dönelim..

devamını oku
 
Yazının yazıldığı tarih Tarih: 15 Şubat 2014  Yazının ait olduğu kategori Bölüm: Kültür Sanat, Notlarım  Yazının okunma sayısı Okunma: 3.460 views  Yazıya yapılan toplam yorum Yok.

marx-racist1“Sevgi yalnız bir insana bağlılık değildir. Bir tutumdur. Kişinin yalnız bir sevgi nesnesine değil, bütünüyle dünyaya bağlılığını gösteren bir kişilik yapısıdır. Kişi yalnız bir tek kimseyi seviyor, başka her şeye karşı ilgisiz kalıyorsa sevgisi sevgi değil, genişletilmiş bencilliktir.”

Karl Marx – 1844 El yazmalar

devamını oku
 
retrokitchenappliances.net