Kasım 2014 arşivleri

Yazının yazıldığı tarih Tarih: 21 Kasım 2014  Yazının ait olduğu kategori Bölüm: Genel, Güvenlik  Yazının okunma sayısı Okunma: 7.170 views  Yazıya yapılan toplam yorum Yok.

CryptoLocker-virusu-temizlemeKötü niyetli yazılımlar bilgisayarınıza veya telefonunuza her türlü şekilde bulaşabiliyor. Bunlardan biri de mail yoluyla gelenler. Örneğin mailinize TTNET tarafından gelen e-fatura bile bir virüsü cihazınıza bulaştırabilirsiniz. Kurnaz hackerlar faturanızı yüksek göstererek sizi mail içindeki linke tıklamaya yönlendiriyorlar. http://efatura.ttnet-fatura.com/ gibi bir adrese yönlendiren link aslında bir tuzak.

devamını oku
 
Yazının yazıldığı tarih Tarih: 3 Kasım 2014  Yazının ait olduğu kategori Bölüm: Futbol, Web  Yazının okunma sayısı Okunma: 6.179 views  Yazıya yapılan toplam yorum 1 yorum

futbolun-internetteki-çöküşü

 

Bilindiği üzere futbol günümüzde gazetelerden, ekranlardan ve tribünden takip edildiği kadar internet üzerinden de takip edilmekte. Ancak günümüzde sadece stadyumlar boş kalmıyor aynı zamanda sektörün içerisinde bulunan internet siteleri de yavaş yavaş kullanıcı kaybı yaşıyor. Bu makalede de gelinen noktayı birazda olsun açıklamak istedim.

devamını oku
 
retrokitchenappliances.net