Ocak 2019 arşivleri

Yazının yazıldığı tarih Tarih: 27 Ocak 2019  Yazının ait olduğu kategori Bölüm: Teknoloji, Web  Yazının okunma sayısı Okunma: 5.231 views  Yazıya yapılan toplam yorum Yok.

Merhaba, bugün Google Adwords yeni ismi ile Google Ads kupon kodu alma konusunda yardımcı olmak istiyorum, ancak uzun zamandır WordPress te makale yayımlamadığım için değişen WordPress editöründen haberim olmadığı için biraz uğraşarak klasik editöre geçmem gerektir. Sanırım klasik olan şeyleri daha çok seviyorum. Klasik Editör yazımı bir WordPress kullanıcısı iseniz okumanızı tavsiye ederim.

devamını oku
 
Yazının yazıldığı tarih Tarih: 27 Ocak 2019  Yazının ait olduğu kategori Bölüm: Notlarım, Web  Yazının okunma sayısı Okunma: 3.526 views  Yazıya yapılan toplam yorum Yok.

WordPress bilindiği üzere yeni güncellemesi ile bizim uzun yıllardır alıştığımız editörünü kaldırıp yerine yeni Block Editör’ü getirdi.

 

Kullanım açısından belki çok keyifli olabilir ama geçiş için biraz alıştırmaları gerektiğini düşünüyorum çünkü aşağıdaki görselde de görebileceğiniz üzere bizlerin pek alışık olduğu bir editör değil, neyi nereye yazacağız bazen kafası karışabiliyor insanın ve zaten editör dediğin işimizi kolaylaştırmalı, yenisi sanki biraz zorlaştırıyor gibi geldi.

devamını oku
 
retrokitchenappliances.net