Mayıs 2015 arşivleri

Yazının yazıldığı tarih Tarih: 30 Mayıs 2015  Yazının ait olduğu kategori Bölüm: Genel, Notlarım, Teknoloji  Yazının okunma sayısı Okunma: 4.595 views  Yazıya yapılan toplam yorum Yok.

yeşil_ev_kendi_enerjisini_üretiyor_1Sanırım aradığım evi buldum.. Gördüğüm an işte bu benim evim dedim, Slovakya’da faaliyet gösteren Nice Architects adlı firma taşına bilen ve yeşil enerji üreten bir kapsül ev tasarlamış. Fikir şahane! nereye gidersen git doğal bir ortamda, doğal enerjini kendin üreterek, doğaya en az zararla yaşayabilme imkanını sunuyor. Üstelik kaçışlar için ideal! Neyse uzun lafın kısası, Slovakyalı girişimciler, geleneksel ev hayatından uzaklaşmak veya doğada elektrik sıkıntısı olmadan tatil yapmak isteyenlere Ecocapsule adlı tasarımı sundu.

devamını oku
 
Yazının yazıldığı tarih Tarih: 26 Mayıs 2015  Yazının ait olduğu kategori Bölüm: Genel, Teknoloji, Web  Yazının okunma sayısı Okunma: 3.478 views  Yazıya yapılan toplam yorum Yok.

beni arayan site görselSelam blog, yeni bir gelişme olmasa hiç uğramayacaktım sanırım. Geçtiğimiz günlerde yaptığımız beniarayan.kim sitesi bugün itibari ile günlük 30,000 kullanıcı sayısına ulaştı..

 

 

 

devamını oku
 
retrokitchenappliances.net