Temmuz 2013 arşivleri

Yazının yazıldığı tarih Tarih: 17 Temmuz 2013  Yazının ait olduğu kategori Bölüm: Genel  Yazının okunma sayısı Okunma: 3.244 views  Yazıya yapılan toplam yorum Yok.

”Yalnızca zıplayarak karşıya geçebildiğiniz Trambolin köprü, Paris”

asdaasad

 

devamını oku
 
Yazının yazıldığı tarih Tarih: 17 Temmuz 2013  Yazının ait olduğu kategori Bölüm: Teknoloji  Yazının okunma sayısı Okunma: 2.431 views  Yazıya yapılan toplam yorum Yok.

Google’ın geleneksel hale gelmiş olan ve her sene istisnasız gerçekleştirilen geliştirici konferansı bu sene de hızlı bir giriş yaptı ve Google hakkında hem rakamları hem de yeni özellikleri katılımcılarına tanıttı. Web sektörünün en önemli şirketlerinden birisinin konferansı olunca haliyle ilgi de beklenti de büyüktü.

Peki, konferansta neler olur? İlk önce Google hizmetleri hakkında geniş raporlarını katılımcılarına sundu. Bunları kısaca özetlemek gerekirse eğer;  aktif edilen 900 milyon android cihaz mevcut ve Google Chrome’un kullanıcıları her gün biraz daha fazla artış gösteriyor. Asıl ilgi çeken konu ise elbette Google’ın yeni servisleriydi.  Google’ın sosyal ağı Google+ tasarımında köklü değişiklikleri meydana getirdi,  Google’ın yeni müzik servisi tanıtıldı.

devamını oku
 
Yazının yazıldığı tarih Tarih: 17 Temmuz 2013  Yazının ait olduğu kategori Bölüm: Teknoloji  Yazının okunma sayısı Okunma: 2.392 views  Yazıya yapılan toplam yorum Yok.

Son zamanlarda içerisinde mutlaka TV ya da reklam tabelaların da (toplu taşıma araçlarında bile karşınıza çıkmış olabilir) bu terimi oldukça sık duymaya başladık. Ancak eğer internet sistemleri ile aramız o kadarda iyi değilse bunun tam olarak ne anlama geldiğini bilmemenize şaşırmamak gerek. Fiber internet, internet altyapısının fiber kablolar ile sağlanmasına denir.

 

devamını oku
 
Yazının yazıldığı tarih Tarih: 17 Temmuz 2013  Yazının ait olduğu kategori Bölüm: Teknoloji  Yazının okunma sayısı Okunma: 2.972 views  Yazıya yapılan toplam yorum Yok.

Arkadaşlar ana sayfanız her hangi bir program ekinde gelen eklenti ile http://tr.v9.com/gls/gls_1327422345_716708  olmakta ve değiştiremiyorsanız.

İnternet Explorer İçin;

  • Masa üstünüzde bulunan İnternet explorer simgesine sağ tıklayın
  • Özeliikleri seçin
devamını oku
 
Yazının yazıldığı tarih Tarih: 13 Temmuz 2013  Yazının ait olduğu kategori Bölüm: Web  Yazının okunma sayısı Okunma: 5.118 views  Yazıya yapılan toplam yorum Yok.

Öncelikle merhaba, işim düştükçe kullandığım kullandıkça sizlerle paylaşacağım yöntemlerden biride PHP scripti domain’e (alan adı) lisanslamak.

 

devamını oku
 
Yazının yazıldığı tarih Tarih: 11 Temmuz 2013  Yazının ait olduğu kategori Bölüm: Web  Yazının okunma sayısı Okunma: 2.463 views  Yazıya yapılan toplam yorum Yok.

Bu yazımda ise sizlere  Wordpress’te doğal seo taktikleri nasıl yapılır,seo yapılırken nelere dikkat edilmelidir gibi konulardan bahsedeceğim.

devamını oku
 
Yazının yazıldığı tarih Tarih: 11 Temmuz 2013  Yazının ait olduğu kategori Bölüm: Teknoloji  Yazının okunma sayısı Okunma: 2.365 views  Yazıya yapılan toplam yorum Yok.

Depremler dünyanın her yerinde insan hayatını tehdit ediyor. Bilim insanları ise bu büyük doğal afetten daha çok insan hayatı kurtarabilmek için önceden tahmin sistemleri üzerinde uzun bir süredir çalışmalar yürütüyor. Nitekim artık birçok insanın sahip olduğu ve yanından ayırmadığı akıllı telefonlar da ileride depremleri tahmin edebilen bir ölçüm merkezine dönüştürülebilecek.

devamını oku
 
Yazının yazıldığı tarih Tarih: 10 Temmuz 2013  Yazının ait olduğu kategori Bölüm: Teknoloji  Yazının okunma sayısı Okunma: 4.692 views  Yazıya yapılan toplam yorum Yok.

Birçok kişi tarafından kullanılan bilgisayarlarda dosya saklamak oldukça zordur ve herkesin bir özeli vardır. Genellikle bu sorun evlerde daha çok ortaya çıkar. Biz sizler için bu yöntemi anlatacağız. Sizde artık kimsenin görmesini istemediğiniz dosyaları gizleyip kafanız rahat bir şekilde durabileceksiniz.

devamını oku
 
retrokitchenappliances.net